ARSAMİEA ÇİĞ KÖFTE - GIDA GÜVENLİĞİ

Arsamiea ile güvenilir ve izlenilebilir üretim...

Gıda Güvenliği:

Arsamiea; üretimden, tüketime hazırlama, ambalaj, muhafaza ve sevkiyat aşamalarında gerekli olan tüm teknik ve hijyenik koşulları uluslararası standartlarda uygulamaktadır.

Ne nereden geliyor?

Salça – Tokat
Bulgur – Kahramanmaraş
İsot ­ Kahramanmaraş
Yağ (Mısırözü) – Bursa
Soğan ve Sarımsak – Kastamonu
Nar Ekşisi – Adana
Ceviz – İthal (Güney Amerika )
Baharatlar – Özel çiğköfte baharatları kullanılıyor.
Kaliteliden ödün vermeden yöresel lezzetler kullanarak üretim yapmaktayız.

Denetim: Kullanılan tüm ürünler üretim kalite birimimiz tarafından sürekli denetlemektedir. Çiğ köftelerimizi en gelişmiş üretim teknikleri ve makinaları kullanarak kendi fabrikalarımızda üretmekte ve buradan tüm bayilerimize sevk etmekteyiz.

Açık Mutfak: Fabrikamızda müşterilerimiz için açık mutfak sistemi uyguluyoruz. Arsamiea mutfağını merak edenler kaliteyi ve hizmeti yerinde görebilirler.


Eşsiz Çiğköfteye Tadını Veren Malzemeler;

Bulgur
Soğan
Ceviz
Pulbiber
Salça
Biber Salçası
Su
Sarımsak
Fındık
İsot
Özel çiğköfte baharatları
Mısırözü Yağı
Tuz

ÜRÜNLERİMİZ

Çİğköfte

Arsamiea etsiz çiğköfteleri, %100 bitkisel kaliteli besin malzemelerinden üretilmektedir.

Lavaş

Mayalı hamurdan yapılan yufkaların kızgın tandır duvarlarına yapıştırılmasıyla pişirilen ekmek türüdür.

Acı Sos

Nar Ekşisi, Biber Salçası, Baharat, Sarımsak, Sızma Zeytinyağından oluşan harika bir lezzet.