Arsamiea; üretimden, tüketime hazırlama, ambalaj, muhafaza ve sevkiyat aşamalarında gerekli olan tüm teknik ve hijyenik koşulları uluslararası standartlarda uygulamaktadır.
GIDA GÜVENLİĞİ
NE NEREDEN GELİYOR?
- Salça – Tokat
- Bulgur – Kahramanmaraş
- İsot Kahramanmaraş
- Yağ (Mısırözü) – Bursa
- Soğan ve Sarımsak – Kastamonu
- Nar Ekşisi – Adana
- Ceviz (KIRŞEHİR – KAMAN)
- Baharatlar – Özel çiğköfte baharatları kullanılıyor.
- Kaliteliden ödün vermeden yöresel lezzetler kullanarak üretim yapmaktayız.
Denetim: Kullanılan tüm ürünler üretim kalite birimimiz tarafından sürekli denetlemektedir. Çiğköftelerimizi en gelişmiş üretim teknikleri ve makinaları kullanarak kendi fabrikalarımızda üretmekte ve buradan tüm bayilerimize sevk etmekteyiz.
Açık Mutfak: Fabrikamızda müşterilerimiz için açık mutfak sistemi uyguluyoruz. Arsamiea mutfağını merak edenler kaliteyi ve hizmeti yerinde görebilirler.
ARSAMİEA EŞİSİZ ÇİĞKÖFTEYE TADINI VEREN MALZEMELER
- Bulgur
- Soğan
- Ceviz
- Pulbiber
- Salça
- Biber Salçası
- Su
- Sarımsak
- İsot
- Özel çiğköfte baharatları
- Mısırözü Yağı
- Tuz